Una gran fumarada ha alertat els veïns d’un edifici situat al carrer del Dos de Maig, 262, al barri del Camp de l’Arpa del Clot. La cuina d’una veïna s’ha incendiat mentre cuinava. Segons la Guàrdia Urbana, el foc s’ha originat a la campana extractora, i això ha generat molt de fum que ha impregnat el replà de l’edifici.

De forma preventiva, els veïns han estat desallotjats, però segons confirma la policia municipal no s’han de lamentar danys estructurals i els inquilins podran tornar en breu als habitatges. Afortunadament, no hi ha ferits i només s’ha hagut d’atendre la veïna del pis per ansietat.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses unitats de Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana.

Altres incendis destacats aquest 2022

L’últim incendi del qual betevé ha tingut coneixement va ser el 3 de maig al carrer de Llull. Va ser a la quarta planta d’un edifici i una persona va resultar ferida lleu. Dies abans, el 12 d’abril, es va produir un altre incendi al carrer de València, en aquest cas d’embergadura, que va afectar fins a vuit finques. Les flames van començar en un bar per causes que s’estan investigant i hi va haver quatre ferits. 

Pel que fa a incendis mortals, aquest 2022 se n’han produït diversos: a mitjans de febrer, un foc a l’Hotel Coronado, al Poble-sec, va causar la mort d’un home de 44 anys. I al gener van morir un home de 56 anys a les Corts i una dona de 60 a les Roquetes.
Altres focs d’aquests primers mesos de l’any a Barcelona s’han produït al Poble-sec, quan una espelma que va cremar un matalàs, o als barris del Putxet i el Farró i les Roquetes.