El carretó d’una persona sense llar s’ha incendiat al passeig de Gràcia, a la confluència amb el carrer de Casp. L’accident s’ha produït aquest dimecres a la tarda. La virulència del foc ha provocat una gran flamarada, tot i que no hi hagut ferits. Una patrulla d’agents de la Guàrdia Urbana ha fet una primera intervenció amb un extintor que gairebé ha sofocat les flames. Tot seguit ha arribat una dotació dels Bombers de Barcelona que ha acabat d’extingir el foc.

guardia urbana apagant foc carretó sensellar amb extintor
Agents de la Guàrdia Urbana sofocant les flames amb un extintor

Es desconeixen les causes que han provocat el foc i, tot i que alguns testimonis apunten que hi hagut una deflagració, fonts municipals ho han desmentit. El carretó i tot el que hi havia a l’interior —les pertinences de la persona sense sostre— ha quedat completament calcinat. L’incendi també ha malmès part del mobiliari urbà, concretament un banc que hi havia al costat.

carretó sensellar calcinat bombers de barcelona
Els Bombers de Barcelona acaben d’extingir el foc del carretó, que ha quedat completament calcinat

Un incident similar fa un any

No és la primera vegada que un sensesostre perd les seves pertinences en un foc al passeig de Gràcia. Justament ara fa un any, una altra persona sense llar va perdre el seu aixopluc en un foc accidental.