L’incendi al carrer de la Marina, de matinada, al bloc d’habitatges número 27, ha causat 15 ferits, nou dels quals han estat traslladats a centres hospitalaris. D’aquests, dos en estat molt greu per cremades han ingressat a l’Hospital Vall d’Hebron. Dues persones més han estat traslladats a l’Hospital Moisès Broggi en estat greu per inhalació de fum i els han tractat a la cambra hiberbàrica.

El foc s’ha declarat al primer pis de l’edifici, on hi havia dos veïns que, segons fonts policials, han hagut de saltar pel balcó per fugir de les flames. L’incendi ha estat extingit en mitja hora i el bloc no ha patit danys estructurals. Tot i això, els veïns no poden tornar a casa perquè no hi ha subministraments i no podran tornar-hi fins que les empreses subministradores no restableixin l’aigua, el llum i el gas.

Els bombers han rebut l’avís a les 4.30 d’aquest dimarts. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat fins a 15 dotacions dels bombers. Els veïns de la finca han estat desallotjats. L’Ajuntament ha activat el servei d’emergència i urgències socials municipals, el CUESB, que ha reallotjat a 5 persones. La resta de veïns s’han allotjat a casa de familiars i amics. De moment, es desconeixen les causes de l’incendi.