El conductor d’un camió d’escombraries ha decidit llençar la càrrega de paper i cartró que transportava a la cruïlla dels carrers d’Àlaba amb Llull quan ha vist que s’estava incendiant. Tot i l’espectacularitat de la muntanya de brossa cremant-se al mig del carrer, la ràpida actuació del camioner ha facilitat l’extinció de l’incendi i que no s’hagin hagut de lamentar danys majors.

Els Bombers feliciten el camioner

L’avís als Bombers de Barcelona s’ha produït a les 10.25 h d’aquest dijous. El conductor d’un camió de reciclatge de paper i cartró ha vist per la càmera interior del vehicle que s’estava cremant la brossa que transportava. Ha reaccionat ràpidament i ha decidit descarregar-la al mig de la cruïlla on es trobava, apartar el camió de les flames i trucar als Bombers.

A l’incendi s’hi han desplaçat tres dotacions de Bombers, que han felicitat el camioner per la manera com ha actuat perquè la seva decisió ha ajudat a extingir les flames i ha evitat mals majors. Els bombers sospiten que l’origen del foc podria ser un dipòsit de carregar encenedors que hi havia entre la brossa.