Un local ocupat al carrer d’Aribau, al barri de Sant Gervasi – Galvany, ha cremat aquest diumenge al migdia per causes que encara es desconeixen. Segons fonts consultades per betevé, el foc s’ha produït pels volts de les 14 h a l’interior dels baixos de l’edifici on fa uns anys hi havia una botiga de roba.

Els veïns expliquen que feia més d’un any que el local estava ocupat i que l’havien regentat diverses famílies en moments diferents. En el moment en què han arribat els bombers, però, no hi han trobat ningú, expliquen.

A l’interior s’hi pot observar que l’espai està completament calcinat però que estava equipat amb electrodomèstics com ara una nevera, cuina, taules i cadires. També una pila de ferralla i alguns objectes personals.

Tres incendis en un cap de setmana

En les últimes hores hi ha hagut un total de tres incendis a la ciutat. El primer va ser durant la matinada de dissabte en un habitatge del barri de les Roquetes. Una dona de 60 anys va morir i un altre home de 70 anys va ser traslladat a l’Hospital Moisès Broggi en estat greu. Poques hores després, una gran fumarada d’un incendi en un restaurant de les Corts es va poder observar des de diversos punts de la ciutat.