Un incendi a Barcelona ha cremat la botiga de queviures Alimentació Ollé al carrer de Berlín amb Guitard, al barri de Sants. El foc ha començat cap a dos quarts de cinc de la tarda i la columna de fum s’ha enfilat fins a dalt de l’edifici, un bloc de pisos de cinc plantes. Poc després de les cinc l’incendi s’ha donat per extingit.

El Servei d’Emergències Mèdiques ha atès dos adults i un menor per inhalació de fum. Una de les dones l’han hagut de traslladar a l’hospital, amb una crisi d’ansietat. Hi han treballat sis dotacions de bombers, que han fet servir una grua per comprovar que els veïns del bloc estaven segurs. N’han repassat tots els pisos i han comprovat que no hi ha afectació estructural.

Un incendi fortuït a la rebotiga

Segons les primeres valoracions, ha estat un incendi fortuït que s’ha iniciat a la rebotiga. Ha cremat molt de plàstic, per això ha pujat tant de fum als pisos superiors. Els bombers han indicat als veïns que es confinessin a casa, amb portes i finestres tancades. Quan han arribat, han tret de la botiga la propietària, que intentava apagar les flames.

El foc ha obligat a tallar el trànsit al carrer de Berlín durant una estona, en què només s’ha habilitat un carril per passar.