Un autobús de la línia 76 de TMB s’ha incendiat aquest dilluns mentre circulava pel passeig de Valldaura, a Nou Barris. Els fets han ocorregut al migdia, quan s’ha cremat el motor a la part posterior del vehicle. L’incendi ha provocat una gran flamarada i, per extingir-la i garantir l’actuació dels Bombers, s’ha tallat durant minuts la circulació al trànsit en aquest carrer, a la confluència amb el passeig de Fabra i Puig, al barri de la Guineueta.

Alguns usuaris han compartit imatges de l’incident, en què es pot veure el foc a la part del darrere de l’autobús. Malgrat tot, l’incendi s’ha apagat fàcilment i no hi ha hagut ferits.

Cinc línies de bus desviades per l’extinció

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha rebut l’avís del foc a les 12.30 h. Per extingir les flames, els Bombers de Barcelona hi han enviat una dotació, però la ràpida intervenció del conductor i els sistema antiincendis del mateix bus han evitat que les flames es propaguessin per tot el vehicle. Tan bon punt extingides les flames, s’ha retirat l’autobús i el servei de la línia 76 ha pogut continuar sense alteracions.

Durant les tasques d’extinció, s’han desviat les línies de bus H2, H4, 47, 76 i 182. També s’han anul·lat tres parades.