Un autobús ha cremat aquest dilluns a la tarda a la C-31, a l’altura de Badalona, i ha obligat a tallar durant uns minuts els tres carrils de circulació en direcció al Maresme. L’incident s’ha produït a l’altura de la sortida 312, a prop del centre comercial Magic Badalona. Quatre dotacions de bombers hi han treballat per extingir les flames. Dins del vehicle hi havia passatgers, que han estat desallotjats pel conductor del bus. Per ara, es desconeixen les causes que han originat l’incendi. Al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no li consta cap ferit.

L’avís s’ha produït a les 15.49 h i el foc s’ha extingit 40 minuts després, cap a les 16.29 h. A causa de l’incendi hi ha hagut una fuita de combustible encès. Ara, les tasques se centren a refredar el vehicle i netejar la zona. Els Mossos d’Esquadra estan desviant els vehicles pels laterals. Hi hagut una cua de més de 3 km.

El foc ha generat una columna de fum negre que ha cridat l’atenció de veïns del voltant. Alguns usuaris han compartit imatges a les xarxes socials. Tal com mostren els vídeos compartits, és un autobús de Moventis Casas.

“La reacció del conductor ha estat determinant”

Bombers de la Generalitat de Catalunya ha volgut destacar la “immediata reacció” del conductor, que un cop originat el foc ha evacuat els passatgers i ha atacat el foc amb un extintor. “Ha estat determinant. És la importància de la prevenció“, ha dit el cos en un tuit.

https://twitter.com/bomberscat/status/1305564475219750915