Torrada de sardina fumada i mel a la tòfona maridada amb un vermut decorat amb gingebre. L’han fet al restaurant Gats, del carrer d’enXuclà, que ha resultat el guanyador del concurs de la IV Ruta de tapes i vermut preparat per Cinzano. Es tracta d’un certamen en el qual poden participar 11 restaurants associats a Amics de la Rambla i que es desenvolupa paral·lelament al 4t Tast a la Rambla – Setmana de Gastronomia, inaugurat aquest matí. Fermí Villar, president d’Amics de la Rambla, explica que aquest concurs “és una forma de reconeixement als bars i restaurants que fan barri i que no estan inclosos en el Tast a la Rambla”.

El concurs s’emmarca en la 4a edició del Tast a la Rambla – Setmana de Gastronomia, en la qual participen 50 restaurants d’alt nivell. Villar ha explicat que aquesta mostra gastronòmica té el doble objectiu d’apropar els barcelonins a la Rambla i que els restaurants d’alt nivell tinguin un aparador a preus assequibles a tothom. El Tast a la Rambla, ubicat a la rambla de Santa Mònica, s’allargarà fins a l’11 de juny.