Aquest negoci situat al carrer Gran de Sant Andreu és la impremta més antiga de Catalunya que segueix en mans de la mateixa família. Pau Baltasar la va crear el 1861 i actualment és de la cinquena generació de la nissaga, formada pels germans Jordi i Anna, qui ja estan presents a la botiga. Una trajectòria que, al costat de la d’altres establiments veterans, acaba de rebre el reconeixement de la Cambra de Comerç.

Segons els membres de la família Baltasar, la impressió tradicional torna a estar de moda. Un fenomen que va començar a Anglaterra i que ja ha arribat a casa nostra, on cada vegada hi ha més gent que opta per aquest sistema, que permet apreciar el relleu que els tipus deixen sobre el paper.

De totes maneres el gruix de la feina es realitza amb els sistemes òfset i digital. L’òfset va néixer a principis del segle XX, és un procés que es realitza amb planxes i redueix molt el cost en grans tiratges. El sistema digital, l’última revolució que ha viscut el sector, permet utilitzar tota la gamma de colors i és més car, per això es reserva per a tiratges més limitats.