On sí que trobem llums de Nadal és a l'Hotel doble V, que estrena nou sistema d'il·luminació. 850 metres de LEDs i 85.000 bombetes donen color a aquest edifici emblemàtic de l'skyline de Barcelona, dissenyat per Ricardo Bofill. Aquests LEDs de colors ressegueixen el contorn de l'edifici i respecten la il·luminació antiga de l'hotel. A més, tenen un fort component tecnològic: la gran varietat de combinacions de colors es pot arribar a controlar des d'un dispositiu mòbil, ja sigui una tauleta o un telèfon intel·ligent. CARLOS HOFFMAN, dircetor del grup MCI "Se pueden controlar diferentes escenas incluso desde un telefono movil, ya sea un iphone o un ipad, como es el caso o podemos preestablecer escenas desde nuestras oficinas en Barcelona, desde ahí comandar diferentes escenas." Han estat necessaris tres mesos de feina intensa per enllestir el projecte, amb un grup de treballadors en vertical que han patit una meteorologia adversa. Un cop enllestida, aquesta ha de ser la il·luminació definitiva de l'hotel, que també té com a objectiu encendre's en dies internacionals importants com ara el del càncer o el de la dona.

L’Hotel W ha entrat per dret propi a l'”skyline” barceloní. Aquest Nadal, a més, estrena il·luminació. El sistema es compon amb 850 metres de LED flexibles i 85.000 bombetes, que estan situats al voltant del contorn de la façana de l’edifici. Aquest sistema de LED permet canviar les tonalitats dels colors, i aconseguir, si es desitja, una gran varietat d’escenes lumíniques.

El projecte de llums de l’Hotel W té un fort component tecnològic. A banda de l’ús dels LED flexibles, que es poden veure en un angle de 180 graus, aquests es poden programar gràcies a un dispositiu mòbil, com ara una tauleta o un telèfon intel·ligent.

Han calgut tres mesos de feina intensa, amb grups de treball en vertical, per tenir enllestit el projecte. A més, les condicions meteorològiques, amb fortes ratxes de vent, no han facilitat la tasca dels operaris. Gràcies a la nova flexibilitat lumínica de l’Hotel W, que ja serà permanent, els propietaris volen que es pugui encendre els dies internacionals més importants del calendari, com el Dia de la Dona o el del Càncer.