Des de la declaració d’estat l’alama per l’expansió del coronavirus, els caps de setmana s’intensifiquen els controls policials a les principals vies d’entrada i sortida de la ciutat, com és el cas de les rondes. Doncs bé, els agents de la Guàrdia Urbana que controlaven els vehicles aquest dissabte a la ronda del Litoral han sorprès un home que duia marihuana dins el seu vehicle. Se l’ha identificat i se li ha sostret les substàncies estupefaents, però no ha estat detingut. Un càmera de betevé ha pogut gravar aquest moment.

En la identificació hi han participat tres agents de la Guàrdia Urbana que han apuntat les dades personals de l’home, així com la quantitat de diners que duia a sobre en aquell moment. Com es pot veure a les imatges, la persona retinguda no ha oposat resistència en cap moment.

Controls policials als accessos

Aquest cap de setmana, la presència de policia a les principals vies d’accés a Barcelona és encara més important ja que coincideix, també, amb l’inici de les vacances de Setmana Santa. El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ja va explicar dijous que l’operació sortida d’enguany s’havia de substituir per “l’operació no sortida” i va informar de la posada en marxa d’un ampli dispositiu de Mossos i Guàrdia Urbana.