Des de l’Institut de Medicina Legal continuen treballant contra rellotge per conèixer els noms de totes les persones que han mort com a conseqüència del fatídic atac terrorista d’aquest dijous. Però ja s’han identificat més de la meitat de les víctimes. La darrera és la persona de nacionalitat estatunidenca.

49 persones continuen ingressades, 13 en estat crític

L’atemptat de la Rambla ha deixat, de moment, un balanç de 13 morts i més d’un centenar de ferits. Un total de 49 persones continuen ingressades, la majoria a l’Hospital del Mar, el centre sanitari més pròxim a la Rambla, on es va produir el fatal atropellament massiu. També hi ha ferits que continuen a l’Hospital de Sant Pau, Vall d’Hebron i al Clínic.

Entre els hospitalitzats n’hi ha 13 de crítics, és a dir, que es tem per la seva vida. També hi ha 20 persones ferides greus; 14, menys greus , i 2 de lleus, segons dades facilitades per Emergències de Catalunya. Gairebé una vuitantena de persones ja han rebut l’alta.

També continuen ingressades quatre persones com a conseqüència de l’atac de Cambrils, que també va causar la mort d’una dona de Saragossa, d’una seixantena d’anys, que va perdre la vida hores després de ser atropellada.

Els qui continuen ingressats a l’Hospital del Mar han rebut aquest matí de dissabte la visita dels reis d’Espanya,  acompanyats per la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i el conseller de Salut, Antoni Comín, que han volgut mostrar el seu suport i solidaritat amb víctimes i ferits.

Els primers familiars de les víctimes han començat a arribar a Barcelona i estan rebent atenció dels equips mèdics de la Creu Roja.