De les 10 famílies que viuen a l'immoble, set dels seus membres ja han estat identificats des de divendres. Els ocupants, però, denuncien que d'aquestes, dues s'han fet de manera irregular. Segons els seus advocats, l'ordre judicial d'aquest cas estableix que els Mossos d'Esquadra poden identificar qui entri o surti de l'edifici però que només poden entrar amb el permís d'algun dels ocupants. Les famílies, però, denuncien que ahir hi van entrar sense tenir-lo. ESTHER, ocupant "Van pujar pis per pis picant a totes les portes. En molts no van trobar a ningú perquè hi ha gent que no està sempre aquí. Jo vaig demanar una còpia del suposat permís per poder entrar, de l'ordre. I em van dir que no me la podien donar, que només hi havia una còpia i la tenia ella" Per la seva part, els Mossos d'Esquadra han declarat que aquestes identificacions s'emmarquen dins del procés judicial per l'ocupació de l'immoble i que, per tant, segueixen ordres del jutge. Dins d'aquest procés d'identificació, les famílies també denuncien pressió policial per part dels Mossos des de fa tres dies. AHMED, ocupant "Los mossos vienen cinco, seis u ocho veces al día y en momentos diferentes. Pero vienen dando golpes a la puerta" TAYLOR, ocupant "Esto lo ha entregado la policía. Para que todos nos identifiquemos. Pero la policía no tiene orden judicial para entrar a patadas" A falta de més identificacions, les persones que ja han estat identificades estan citades a declarar aquesta setmana al jutjat d'instrucció número 6 de Barcelona.

De les 20 persones adultes que dormen a l’immoble, a hores d’ara n’hi ha set d’identificades, i els veïns denuncien que dues d’aquestes identificacions s’han fet de manera irregular. Les identificacions van començar divendres, i el dissabte se’n van efectuar sis més. Les famílies ocupants de l’immoble del carrer d’Almagro denuncien que la policia catalana va entrar als pisos sense permís per identificar-los. Els Mossos han explicat que efectuen la funció de policia judicial i, per tant, executen les ordres del jutge. Segons la normativa, els Mossos només poden identificar les persones que entren i surten de l’immoble, però no poden accedir unilateralment a l’edifici perquè  l’ordre judicial no els ho permet.

L’edifici es va ocupar el 15 d’octubre després de la manifestació del moviment del 15-M, i actualment hi viuen 10 famílies, la majoria desnonades, per no haver pogut pagar el lloguer. La denúncia de l’ocupació l’ha assumit el Jutjat d’Instrucció 6 de Barcelona i els set ocupants que ja han estat identificats està previst que declarin davant del jutge el 31 d’octubre i el 2 de novembre, abans de la vista judicial del 4 de novembre.