hospital vall Hebron

Sense perdre de vista les dades epidemiològiques del coronavirus, l’Hospital Vall d’Hebron ha decidit flexibilitzar algunes restriccions en les visites als malalts ingressats durant els dies 24, 25 i 26 de desembre.

Segons ha informat l’hospital, els malalts de covid-19, fins i tot els d’urgències i els que són a l’UCI, continuaran sense poder rebre cap visita. En canvi, la resta de pacients ingressats podran rebre la visita d’un acompanyant en dos torns diaris: de 13.30 a 14.30 h i de 18.30 a 19.30 h. Els pacients de la Unitat de Curta Estada d’Urgències tindran aquest mateix règim de visites.

UCI, operacions i consultes externes

Pel que fa als pacients que són a l’UCI i no siguin malalts de covid-19, podran rebre visites d’un acompanyant tres dies a la setmana en horari de 15 a 16 h. En les intervencions quirúrgiques únicament queda autoritzada l’entrada d’un acompanyant fins a la Unitat d’Admissions. En canvi, no s’accepten acompanyants en les consultes externes, els gabinets diagnòstics i en l’hospital de dia.

De manera excepcional s’autoritza que hi hagi un acompanyant en els casos de pacients pediàtrics, en els parts i postparts, i en el cas de persones dependents o amb discapacitat. També en els casos de procés final de vida s’autoritzen dos acompanyants.