La directora mèdica de l’Hospital Universitari Quirón Dexeus, Adela Chimeno, és partidària d’allargar el confinament total, com vol demanar la Generalitat, per fer front a la pandèmia del coronavirus. En una entrevista a betevé, Chimeno ha advertit que “el coronavirus és traïdor” i per això “ara cal ser cautelosos”. En aquest sentit, ha assegurat que “mantindria les mesures de confinament”, que considera que “ha funcionat molt bé”.

La responsable de la Dexeus ha explicat que estan vivint “una baixada de l’activitat”. Segons ha dit, “ens arriben menys pacients a Urgències i tenim l’hospitalització en un 50 %, però les UCI encara estan molt plenes“. Chimeno ha puntualitzat que “l’última setmana hem experimentat una baixada diària de casos” i ha subratllat que, si bé tenen uns cinc nous ingressos diaris per coronavirus, les altes se situen entre les 10 i les 15.

Pel que fa al personal del centre, la directora mèdica ha admès que “la gent està cansada perquè fa temps que treballem a un ritme molt alt”, però alhora ha assegurat que també “està contenta perquè estan participant en un esforç molt important per a la ciutat i per al país”. Chimeno també ha garantit que la Dexeus té prou personal sanitari, material de protecció i respiradors per fer front a la situació.