El recinte hospitalari de Sant Joan de Déu ha inaugurat una nova àrea infantil inspirada en el conte d’en Patufet i amb jocs il·lustrats per l’artista Pilarín Bayés. El parc infantil s’ha construït al costat de l’entrada de l’edifici de consultes externes de l’hospital. La zona de jocs és fruit d’una donació de l’empresa Happyludic.

El parc infantil, rodejat de pins i vegetació, està format per diferents jocs, com gronxadors, tobogans, balancins i molles que incorporen els noms del conte d’en Patufet. L’altra particularitat són les il·lustracions de Pilarín Bayés impreses en el parc, que en fan un ambient més acollidor. Els més petits podran aprendre-hi el conte d’en Patufet a través d’un panell gegant que n’explica la història. L’espai també incorpora la tecnologia del codi QR, amb el qual els nens es podran descarregar el conte per llegir-lo i les il·lustracions de Bayés per pintar-les.

L’hospital no ha hagut d’invertir ni un euro en la nova instal·lació perquè es tracta d’una donació. L’empresa Happyludic l’ha fet de franc per celebrar que ja ha creat 50 parcs lúdics a diverses poblacions catalanes.

El centre hospitalari, especialitzat en l’àrea maternoinfantil, ja disposa de diversos espais de jocs a l’interior dels dos edificis, tant per als nens i nenes interns com per als visitants.