Quan la patrulla dels Mossos d’Esquadra va arribar al pis, la víctima havia fugit del seu agressor amb l’ajuda dels veïns. Després de ser atesa de les ferides per una ambulància, va explicar que la seva parella s’havia tancat a l’interior del pis i tenia coneixements d’arts marcials. Els va indicar que, a banda de la catana amb la qual l’havia agredida, disposava més armes blanques.

Els Mossos van decidir acordonar la zona en comprovar que l’agressor es negava a sortir del pis i llançava objectes per la finestra com plats, roba tacada de sang i fundes d’espasa. Van sol·licitar la col·laboració de les unitats especials d’ordre públic i dels bombers, que van bloquejar l’ascensor per tal que els veïns no accedissin a la planta on s’havia d’actuar i van tallar el gas per evitar que l’agressor el sabotegés.

Després de forçar la porta, els agents van entrar al domicili i es van trobar l’agressor, que no va oposar resistència, i que estava nu i ple de sang. L’home va ser detingut i els agents van trobar un matxet, una espasa de tipus catana amb restes de sang, un ganivet de lluita i un punyal.

El presumpte agressor, que no té antecedents policials, passarà a disposició judicial en les properes hores i ha estat acusat per un delicte de temptativa d’homicidi i de lesions.