Un home ha ferit dos policies i ha acabat ingressat després de ser reduït. Els fets s’han produït al voltant de les cinc de la tarda en un domicili situat al número 6 del carrer de Serrallonga, al Carmel. L’home portava dos ganivets i presentava un possible trastorn.

Segons fonts policials, els agents dels Mossos l’han hagut de disparar després d’intentar reduir-lo amb una pistola Taser sense èxit. En un primer moment, una patrulla dels Mossos i una altra de la Guàrdia Urbana s’han desplaçat a l’habitatge alertats per la família.

Quan han intentat actuar, l’home ha ferit un agent del cos local i els Mossos han activat una unitat de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO). En arribar, l’home també ha ferit un d’aquests agents i ha estat quan han intentat reduir-lo amb una pistola Taser. Segons els Mossos, no ha estat possible i aleshores li han disparat diversos trets.

Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’home ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron en estat greu. Pel que fa als policies, l’agent de la Guàrdia Urbana es troba en estat lleu i el Mosso d’Esquadra, en estat menys greu.