moto guàrdia urbana carretera aigües

Un home que conduïa una motocicleta denunciada per robatori per la carretera de les Aigües ha acabat detingut per la Guàrdia Urbana. L’home, en ser enxampat amb el vehicle, l’ha abandonat i ha sortit corrents per fugir de la presència policial. Els agents han detectat que el vehicle era robat i, més tard, han aconseguit trobar el presumpte lladre i arrestar-lo.

Tot plegat ha succeït aquest divendres al matí a l’altura del número 257 de la carretera de les Aigües, al barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes. Tal com explica la policia municipal, un ciutadà ha trucat la Guàrdia Urbana i ha alertat que un home conduïa una moto robada. Després de l’avís, una patrulla s’ha mobilitzat i ha aconseguit localitzar el motorista, que aleshores ha deixat el vehicle i ha marxat corrents per evitar ser multat.

Segons la Urbana, la patrulla ha fet el seguiment a peu amb l’ajuda d’un tercer agent i, mentrestant, la policia ha comprovat amb la matrícula del vehicle que la moto estava registrada per una denúncia per robatori. Tan bon punt l’han aturat, han pogut constatar que duia un mòbil també robat i altres telèfons “de procedència desconeguda”.