Els fets han passat en aquest bar anomenat Torre de Control. Segons la versió policial, un home de mitjana edat que aquesta nit era en aquest establiment s'ha presentat a peu al CAP Manso amb una ferida de bala a l'abdomen. Es desconeix quin tipus d'arma de foc li hauria provocat la ferida. De fet, aquest matí els efectes de la baralla encara eren ben evidents al voltant del local on s'han produït els fets, que ha estat precintat. Fora de càmera, alguns veïns han coincidit a explicar que la baralla ha començat a dos quarts de dues de la matinada i que han sentit un terrabastall procedent del bar, i després n'han sortit corrent una vintena de persones. Poc després hi han arribat els efectius policials, que han tallat un tram del carrer de Tapioles entre l'avinguda del Paral·lel i el carrer de Cano durant tota la nit. Fa 5 anys que el local provoca problemes, aldarulls i baralla, i els veïns apunten que al bar s'hi podriea exercir la prostitució. Ara per ara, els Mossos d'Esquadra només descarten que la baralla tingui res a veure amb un enfrontament entre bandes, tot i que la investigació segueix oberta.

Un home ha resultat ferit de bala a l’abdomen en un tiroteig al bar Torre de Control del Poble-sec. Segons alguns veïns, a dos quarts de dues de la matinada d’aquest diumenge s’ha sentit un tret i just després un grup de gent ha abandonat el local. En poca estona hi ha arribat la policia, que ha precintat l’establiment i ha obert una investigació.

De moment, no hi ha cap hipòtesi concreta, però fonts policials descarten una possible baralla entre bandes, ja que l’home ferit és de mitjana edat. La víctima, que es troba amb vida i fora de perill, ha arribat tota sola fins al CAP Manso per ser atesa d’urgència. A causa de la investigació d’unes restes de sang que han aparegut a terra, els agents han tallat el trànsit del carrer de Tapioles, on es troba el local, durant unes hores. Una part de la investigació també se centra a trobar l’arma de foc.

Segons els veïns, fa cinc anys que el local és problemàtic, i que hi ha aldarulls i baralles. Alguns fins i tot sospiten que s’hi exerceix la prostitució.