Un helicòpter, coordinat per Salvament Marítim, i un altre de Mossos d’Esquadra, que s’ha incorporat posteriorment, sobrevolen el cel del litoral barceloní a la recerca de la noia desapareguda al mar des d’aquest dimecres. Les tasques s’han reprès a les 10.35 h d’aquest dijous i les aeronaus pentinen sobretot la zona que va des de l’espigó del Bogatell fins a l’espigó del Gas, ja a la Barceloneta.

La recerca, activa des d’aquest dimecres

Salvament Marítim ha confirmat a betevé que va rebre un avís a les 22.34 h d’una persona que assegurava que una dona havia entrat a l’aigua de la platja de la Nova Icaria feia tres hores, encara tenia les pertinences a la sorra i no havia sortit del mar. Aleshores van engegar un dispositiu de cerca amb una embarcació i un helicòpter. Van treballar fins a dos quarts de dues de la matinada, quan es van suspendre les tasques.

Aquest dijous al matí Salvament Marítim ha reprès el dispositiu de cerca amb la participació dels Mossos d’Esquadra. La policia catalana ha activat la unitat marítima amb l’embarcació Thalassa.