Festa il·legal collserola

La Guàrdia Urbana va evitar la celebració d’una festa il·legal, que s’havia de celebrar la nit de divendres a dissabte, a la zona forestal de Collserola. Diverses patrulles de la policia municipal van enxampar “in fraganti” els organitzadors de la festa durant els preparatius. Dos d’ells, tot i que van intentar fugir, van poder ser identificats. Per a aquesta festa il·legal ja s’havien venut 65 entrades.

Amb ampolles de benzina al Parc de Collserola

Segons la Guàrdia Urbana els organitzadors de la festa il·legal pretenien accedir a una zona boscosa del Parc de Collserola amb ampolles de benzina per alimentar un grup electrogen. Els agents alerten del perill d’incendi forestal que pot comportar un mal ús d’aquesta mena de substància. L’actuació de les patrulles va frustrar la celebració.

Reunions de màxim 10 persones

Les trobades socials estan limitades a un màxim de 10 persones per mirar de mitigar l’increment de contagis de les darreres setmanes. Amb aquesta mesura, que segons ha anunciat el govern es mantindrà vigent tot l’estiu, es vol ajudar a contenir l’explosió de casos de covid, sobretot entre la població més jove.