La Policia Municipal ha interceptat dues festes il·legals que incomplien les normes de seguretat sanitària en plena pandèmia per la covid-19.

La primera festa s’estava celebrant al restaurant Cachitos, situat a la rambla de Catalunya. Segons han informat a betevé fonts de l’Ajuntament, veïns d’edificis propers a l’establiment van alertar a la Guàrdia Urbana que en aquest restaurant s’estava fent un celebració. Cap a les 21 h, els agents s’hi van presentar per comprovar que efectivament hi havia una reunió il·legal. Van identificar i denunciar 67 persones que hi participaven per no fer l’ús obligatori de la mascareta, no mantenir cap tipus de distància de seguretat i per incomplir la restricció de reunions d’un màxim de sis persones. L’Ajuntament confirma que els agents van fer una inspecció del local i que van denunciar el responsable de l’establiment.

Discoteca Cachitos

La Guàrdia Urbana també intervé una festa il·legal a Ciutat Vella

Paral·lelament, els agents també van intervenir una altra festa il·legal que se celebrava en un local del carrer de Méndez Núñez, al barri de Sant Pere, a Ciutat Vella. S’hi va identificar i denunciar seixanta participants i els tres responsables del local, per no respectar les mesures establertes contra la covid-19.