Agent Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home per retenir il·legalment la seva exparella durant tres dies en un pis del Raval. Segons ha informat el cos policial a través de Twitter, la víctima va aprofitar un descuit del seu raptor per escapar i va demanar ajuda a uns agents durant la fugida. La Guàrdia Urbana també investiga el detingut per maltractaments en l’àmbit de la llar, amenaces i coaccions.

Els fets van tenir lloc dimecres a la nit, quan cap a les 23 h els agents van veure la dona passar corrent per davant de la comissaria. Ella els va explicar que l’home l’havia tancada a casa després de dir-li que el deixava perquè estava cansada que la maltractés. Concretament, va explicar que la va tancar amb clau a casa d’ell quan ella va anar-hi a buscar les coses.

Va afegir que l’havia tancada amb clau, li havia pres el telèfon i que la va agredir amb un ganivet, tot i que no va ferir-la perquè la jaqueta que duia ho va impedir.

Finalment, la víctima va poder fugir dimecres, aprofitant un moment en què l’home parlava per telèfon per agafar les claus i sortir corrent. En adonar-se’n, ell la va perseguir i la va amenaçar.