Control Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana va detenir, dimecres al matí, quatre homes d’entre 22 i 36 anys acusats d’un delicte de tinença il·lícita d’armes. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, la detenció es va produir en el marc d’un dispositiu estàtic de control que feien els agents encarregats de les tasques de vigilància de l’espai públic, al carrer del Doctor Aiguader, al barri de la Ciutat Vella.

Els agents van observar un vehicle d’alta gama amb quatre ocupants que s’aproximava al control i van procedir a aturar-lo. Segons expliquen, durant l’aproximació del cotxe els agents van observar que en un moment donat el conductor passava un objecte sospitós a un dels passatgers. Quan el vehicle es va aturar també van comprovar que tots els ocupants es trobaven en actitud nerviosa.

Requisen una arma de foc i 17.000 euros

En l’escorcoll del vehicle els agents van localitzar una arma de foc amb munició -sense llicència- al seient del copilot, 45 cartutxos per l’arma i 16.830 euros en bitllets de diferents valor en una motxilla.

Durant l’escorcoll dels quatre homes, els agents també van requisar dues armes blanques, una de les quals una navalla automàtica, i una petita quantitat de haixix.