Tot i la confessió de la interna, la causa de la mort de la víctima continua sent una incògnita. Tres metges forenses que també han declarat aquest dimecres han ratificat l’autòpsia que apunta que va perdre la vida estrangulat. Ara bé, segons la ‘Vanguardia’, l’informe remarca que l’estrangulament és una possibilitat i no pas una certesa. Segons fonts jurídiques, l’estat en què es va trobar el cadàver, totalment calcinat, complica les tasques per esbrinar la causa de la mort. No es descarta que morís tirotejat, ja que a la pistola reglamentària de l’acusada hi falta una bala ni tampoc que estigués enverinat, com ha apuntat la interna de Wad-Ras.

La presa ha declarat durant gairebé dues hores. Ha estat citada a petició de la fiscalia, ja que va explicar que la detinguda, amb qui va compartir mòdul a la presó, li havia dit que va enverinar la víctima, tot i que no ser l’autora material del crim. La reclusa va revelar aquesta confessió davant el Jutjat d’Instrucció 2 del Vendrell, que també està investigant l’acusada d’haver mort la seva parella per presumptament intentar contractar des de la presó un sicari que matés el seu exmarit. 

Aquest dimecres també ha testificat un agent de la Guàrdia Urbana, amic de la víctima i dels dos detinguts, i dos testimonis més, proposats per la fiscalia.