Cotxes de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha detingut una persona que venia droga en dosis individuals al districte de Sant Martí. Segons han explicat a betevé fonts del cos, agents de la policia barcelonina van aturar el conductor d’un patinet elèctric al barri de la Verneda per una infracció de trànsit, però van trobar-li diverses substàncies estupefaents. Per això el van detenir i traslladar a dependències policials per un presumpte delicte contra la salut pública.

La detenció es va produir aquest diumenge a dos quarts de quatre de la tarda al carrer de l’Agricultura. La Guàrdia Urbana va aturar el conductor del patinet perquè no portava casc, tot i que segons la normativa conduïa un tipus de vehicle amb el qual és necessari. A més, tampoc no duia mascareta, obligatòria per la pandèmia de coronavirus.

Segons la policia, els agents van escorcollar l’home perquè tenia una actitud sospitosa i així van descobrir diverses monodosis de substàncies estupefaents. En concret, se li va decomissar cocaïna, marihuana, una petita bàscula de precisió i bosses autosegellables.