Desarticulat un grup criminal que es dedicava a robar de forma violenta en domicilis amb gent gran. Els Mossos han estat els encarregats d’investigar aquesta banda, formada per vuit persones de nacionalitat espanyola i dominicana, que són els autors de tres robatoris, un a Nou Barris, un altre a Esplugues de Llobregat i, finalment, a Sant Cugat del Vallès. En tots ells utilitzaven el mateix mètode per assaltar els domicilis. Els lladres no dubtaven a lligar de mans i peus les víctimes, que normalment eren persones d’edat avançada.

Quatre dels membres del grup criminal ja estan a la presó. Tres d’ells van ingressar a presó abans dels últims robatoris, per un atracament a una joieria de Guardiola de Berguedà el 8 de juny. El quart membre va ingressar a un centre penitenciari per tenir diversos requeriments judicials pendents. Dos dels integrants del grup també es dedicaven al tràfic de drogues a petita escala.
Ara els Mossos han desarticulat del tot el grup criminal amb la detenció dels últims quatre integrants després de fer l’entrada i escorcoll a quatre immobles de Barcelona. En els domicilis els investigadors hi han trobat joies, rellotges i telèfons, tots relacionats amb els robatoris investigats. En aquests pisos, també s’hi ha trobat una pistola detonadora i 53,38 grams de cocaïna, entre altres coses.