L’incivisme continua present als Jardins de la Rambla de Sants. El terra i el mobiliari urbà s’ha omplert de grafits des que es va inaugurar aquest espai ara fa dos anys i mig. Des del districte de Sants-Montjuïc asseguren que tot i els esforços que s’han fet per eliminar les pintades l’espai es continua degradant.

“Aquí hi ha un cas molt greu d’incivisme”

La regidora de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, assegura que l’incivisme supera la capacitat que té el consistori per fer front a aquests actes. Per això, demana la col·laboració ciutadana: “S’embruta i es destrossa més de pressa del que l’Ajuntament pot fer-hi neteja i manteniment. Per tant aquí hi ha un cas molt greu d’incivisme i de manca de cura. Jo crec que per molt que l’Ajuntament posi més neteja, més serveis, més hores i més agents cívics, hi ha d’haver conscienciació per part de l’usuari“.

Pintades des de la mateixa inauguració

La problemàtica en aquest espai va començar poc després que s’inaugurés, l’agost de 2016. Després de les primeres alertes veïnals, relacionades principalment amb “skaters” i propietaris de gossos poc sensibilitzats amb l’espai, el districte va incrementar la presència policial. Tot i això, el problema continua present i preocupant els veïns.