Quan encara falten dos mesos perquè se celebri la coneguda caminada solidària Barcelona Magic Line, ja s’han recaptat 24.966 euros. Enguany s’hi han inscrit 529 equips, que s’encarreguen d’organitzar activitats per reunir fons durant els mesos previs a la caminada. Un dels exemples és la sessió de swing que es farà aquesta nit, de 22 a 1 h, a l’escola Lindy Hop de Gràcia. Els qui vulguin assistir-hi hauran de pagar un preu simbòlic de quatre euros, que es destinaran íntegrament a la BML.

Tot i que la caminada es farà el proper 1 de març, l’Obra Social Sant Joan de Déu, entitat organitzadora, assegura que la majoria del recapte s’aconsegueix amb aquestes activitats prèvies. El dia de la cursa, els equips, formats per entre tres i 25 persones, hauran d’escollir quina modalitat faran: 10, 20, 30 o 40 km.

La Barelona Magic Line serà el símbol que tancarà tot un procés solidari i s’espera que superi la primera edició, en què es van recaptar més de 137.000 euros. En aquesta edició, el repte és aconseguir 182.921 euros, uns diners que es destinaran a projectes d’atenció a persones vulnerables, com, per exemple, facilitant-los pisos d’inclusió social.