Aquesta és la Magic Gin i aquest és en Carles Font, un assessor gastronòmic de les Franqueses que després d'un any i mig d'incomptables proves ha aconseguit perfeccionar l'elaboració d'una ginebra que, assegura, té propietats màgiques. CARLES FONT, assessor gastronòmic i inventor de la Magic Gin "Normalment sempre vaig provant coses diferents i buscava unes aromes concretes en una ginebra. I simplement és això. Vaig macerar-hi botànics fins que vaig trobar l'aroma que estava buscant perquè era una ginebra per pendre entre hores, amb aromes especiades i em va sorprendre molt quan li vaig posar la tònica i va catalitzar i va canviar-me de color." Aquest canvi de color miraculós del marró al lila és el resultat de la mescla de diverses herbes que aquest alquimista de les ginebres guarda com una fórmula secreta impossible de revelar. "És impossible. Això és com la fórmula de la Coca-Cola. Només ho saben tres persones i han firmat un contracte de confidencialitat." El que sí que sabem és que tot fa preveure que aquesta beguda es començarà a comercialitzar a l'octubre. De moment, el seu inventor busca finançament mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami per tal de produir les primeres 7.000 ampolles i per fer el registre internacional de la marca. Ja ha anunciat que també ha experimentat amb èxit amb altres begudes com el vodka i el tequila.

Carles Font és el creador d’aquesta ginebra, anomenada Magic Gin, que té una característica ben curiosa. La beguda es torna de color lila quan es barreja amb la tònica. Ideal per fer gintònics, ara que estan tant de moda.

Font assegura que l’efecte de canvi de color no era l’objectiu. Ell volia crear una ginebra diferent, especiada i amb aromes, però en el moment de barrejar-la amb la tònica es va adonar que passava del color daurat al color morat.

El Magic Gin s’elabora de manera de forma artesana i la fórmula només la saben tres persones, les quals han signat un contracte de confidencialitat per tal de mantenir-la en secret.