El districte de Sant Martí ha adjudicat la gestió del Casal de Barri la Verneda a la Coordinadora d’Entitats Vern. Havia finalitzat la concessió i l’anterior gestor, l’Associació de Veïns de la Verneda Alta, havia decidit no continuar.

Els responsables expliquen que la bona sintonia entre ambdues entitats ha estat clau perquè el traspàs de poders s’hagi fet sense afectar l’activitat del centre. Comença, doncs, una nova etapa per un equipament que abans havia acollit l’Escola Montseny de la Verneda i la Pau i que ha d’esdevenir, encara més, un punt de referència a la zona.

El projecte de Vern per a l’equipament

La Coordinadora d’Entitats Vern preveu obrir el Casal de Barri de la Verneda a més projectes gestionats per col·lectius i veïns de la zona i que l’equipament esdevingui un punt de coordinació i trobada pels diferents projectes que està desenvolupant l’administració al territori.

Empoderar la gent, que siguin ells mateixos els que es responsabilitzin i gestionin els grups”
Toni Santos, Coordinadora Vern

El Casal de Barri la Verneda disposa d’una tècnica especialitzada i un equip de suport administratiu.

Nosaltres ara estem demanant la possibilitat, a través de petites o mitjanes intervencions, d’anar millorant la nostra oferta com a casal”
Toni Santos, Coordinadora Vern

Adverteixen que és fonamental tenir equipaments de referència en una zona que ha de patir molts canvis en el futur amb el desenvolupament de projecte de transformació del sector Prim i la cobertura de les vies de l’AVE.