En les cinc primeres edicions d’aquesta gala s’havien aconseguit 2,7 milions d’euros que s’han destinat a la recerca. La Fundació Lluita contra la Sida treballa per pal·liar els efectes del virus en les persones infectades i trobar una vacuna que permeti curar la malaltia. Afirmen que això podria ser una realitat d’aquí a cinc anys i, de fet, preveuen començar els assajos clínics amb humans el 2016.

A la gala, que s’ha celebrat al MNAC, hi havia més de 700 persones convidades. En representació del Govern hi ha assistit el conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, Santi Vila. També hi ha confirmat la seva assistència la dona d’Artur Mas, Helena Rakosnik. S’hi han vist, a més, cares conegudes de la política municipal, com la comissionada de Salut de l’Ajuntament, Gemma Tarafa; la regidora de Cicle de vida, Laura Pérez; el president del Grup Municipal del PSC, Jaume Collboni, i el president del Grup Municipal de CiU, Xavier Trias.

La llista de convidats s’ha completat amb molts personatges públics. Hi han acudit, per exemple, el cantant Carlos Baute, l’exfutbolista Carles Puyol, l’actriu Aina Clotet o la model Judit Mascó.