La víctima de l’estafa va denunciar a finals de febrer que, després d’acudir a un prostíbul de la ciutat, havien aparegut diversos moviments a l’extracte de la seva targeta de crèdit. Algú va fer diversos pagaments fraudulents per valor d’uns 20.000 euros durant 10 hores en què ell no recorda res del que va passar. Els Mossos han conclòs que l’home devia trobar-se sota els efectes de l’alcohol, les drogues o algun medicament subministrat per alguna de les persones que van intervenir en l’estafa.

A l’extracte de la targeta de crèdit, la policia va veure molts moviments en un espai de temps molt curt. També es van comprovar preus abusius en els diferents cobraments, que no concordaven amb les versions dels responsables del local. Fins i tot hi havia alguns moviments rebutjats per l’operador que, un minut després, apareixien com a executats amb un import inferior.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes de 33 i 36 anys, i van imputar quatre noies de nacionalitat romanesa, treballadores del local. Els detinguts, sense antecedents policials, passen a disposició judicial aquest cap de setmana.