Un cotxe ha impactat a l’edifici de l’escola bressol municipal La Mar Xica, situada al carrer de Carmen Amaya del Poblenou. La furgoneta ha quedat encastada en una de les portes d’accés a l’escola i, com a resultat de l’impacte, ha fet caure per complet una de les parets de l’edifici. En el moment del xoc no hi havia ningú a la sala on s’ha produït l’accident i, per tant, l’impacte no ha provocat cap ferit a la llar d’infants. La conductora sí que ha resultat ferida de baixa consideració. La Guàrdia Urbana n’està investigant els fets.

A més dels desperfectes a la paret de l’escola, el cotxe ha malmès alguna bicicleta i també els aparcaments. Tot i que el forat que ha provocat el cotxe és molt aparatós, els Bombers de Barcelona asseguren que no s’han detectat danys estructural a la paret, que caldrà arreglar en breu perquè ha deixat completament al descobert la sala de jocs i el passadís del centre.

Segons algunes fonts, la conductora circulava pel carrer del Bisbe Josep Climent i, en lloc de girar, hauria continuat recte fins a impactar amb la paret de l’escola. Una grua municipal s’ha endut el cotxe encastat.