El conductor d’una furgoneta VTC que conduïa sota els efectes de la droga ha envestit aquest dimarts al matí una dotzena de motos aparcades a la cruïlla del carrer del Comte d’Urgell amb París, a l’Eixample de Barcelona. Els fets s’han produït al voltant de les 10 del matí quan la furgoneta circulava pel carrer del Comte d’Urgell en sentit descendent i la furgoneta ha maniobrat cap a l’esquerra, ha entrat al carril bici i ha envestit 12 motos i un semàfor. Segons informa la Guàrdia Urbana el conductor ha estat denunciat per haver donat positiu en anfetamines i metanfetamines. L’accident no ha provocat ferits, però el Servei d’Emergències Mèdiques ha hagut d’atendre el conductor de la furgoneta per un atac d’ansietat.

Accident carrer Urgell

El trànsit del carrer d’Urgell s’ha normalitzat una hora més tard, després que diverses grues hagin retirat les motos que han quedat escampades per terra, algunes amb desperfectes importants. També s’ha netejat la calçada que havia quedat plena de restes dels vehicles sinistrats. La furgoneta, de color fosc, que ha envestit les motos ha quedat aturada, en un primer moment, damunt de la vorera.

Accident carrer Urgell

Alguns usuaris de Twitter s’han fet ressó de l’aparatós accident. Les serradures que han llençat a la vorera i a la calçada els operaris ha permès resseguir el recorregut que ha fet la furgoneta quan ha envestit els vehicles.

Accident carrer Urgell