La Fundació Ludàlia, que promou l’oci i la cultura per a persones amb discapacitat intel·lectual, i la consultora Be Shared han estat les guanyadores del 2n concurs de disseny de la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Hi han participat 28 projectes.

Els guanyadors del concurs han explicat que “el disseny s’ha centrat en la persona i la felicitat“, i per aquesta raó el procés creatiu el van realitzar usuaris de l’Espai Multimèdia de Ludàlia conjuntament amb dissenyadors de Be Shared, durant una tarda a la Biblioteca Jaume Fuster. Sobre el disseny i el lema “Sumem”, la idea, diuen, sorgeix del concepte que la discapacitat “no és la característica principal de la persona, sinó una característica més, però ni l’única ni la més important”. I també volen comunicar que en la societat tothom suma.

El jurat del guardó ha valorat “la individualitat, la diversitat i l’alegria que transmet la imatge a través del retrat de personatges reals”. El Dia de les Persones amb Discapacitat es commemora el 3 de desembre.