La Fundació Centre Educatiu i de Lleure (CEL) ha inaugurat aquest diumenge l’espai remodelat en un edifici propietat de la parròquia de Bon Pastor, per donar suport educatiu a una quarantena d’infants en situació de vulnerabilitat. Fins ara només tenien capacitat per a una vintena de nens. A més, aquest any també han estrenat un nou centre per a adolescents.

Ja fa temps que l’entitat comptava amb un centre a l’edifici de la parròquia on, per exemple, hi ha un espai de suport per fer els deures que atenia una vintena d’infants d’entre 6 i 14 anys. El centre tenia llista d’espera per poder-hi accedir i demanava més voluntaris. Ara, la remodelació de l’espai ha permès ampliar-ne la capacitat i es podrà donar servei a més infants en risc d’exclusió social.

Aquest gener, la Fundació CEL també ha estrenat un nou centre per a adolescents de 14 a 18 anys, on oferirà un servei educatiu més específic per aquestes edats. El centre es troba molt a prop de l’ara remodelat, al carrer de Bellmunt, número dos. L’organització rep el suport de Càritas i de l’Obra Social la Caixa.