fuita gas plaça Sant Jaume
Fotografia: Bombers de Barcelona

Unes obres al carrer de la Llibreteria han tocat una canonada de gas, que s’ha punxat i ha provocat una petita fuita, a tocar de la plaça de Sant Jaume. L’incident ha passat a tres quarts d’11 del matí. Els Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins al punt de l’incident per poder acordonar la zona, tallar el carrer i donar suport als tècnics de la companyia Naturgy que han estat treballant per aturar la fuita.

Una fuita de gas sense risc

La companyia Naturgy ha explicat a betevé que han rebut l’avís de Bombers de Barcelona a les 10.41 h i que, sis minuts més tard, els tècnics ja havien arribat al lloc. Afegeixen que mitja hora després, s’ha pogut aturar la fuita i que, posteriorment, tècnics de la companyia s’han posat a treballar per fer la reparació definitiva de la canonada.

Pel que fa al risc, des de la companyia apunten que la fuita s’ha produït en una canonada de baixa pressió, de manera que asseguren que ha estat baix. També recorden que en el cas de les fuites a l’exterior el gas és més lleuger que l’aire i s’evapora amb facilitat.

fuita gas
Fotografia: Bombers de Barcelona

Els bombers han alertat els comerços

Els bombers han fet una actuació preventiva al carrer i han alertat els comerços que tanquessin les portes dels establiments. Poca estona després, però, la majoria de botigues ja havien pogut reprendre l’activitat. També s’ha permès l’accés a la zona tant als veïns com als treballadors de les botigues.