El trencament d’una canonada ha provocat aquest divendres a la tarda una fuita d’aigua al carrer de Roc Boronat, entre Pere IV i Pallars, que ha inundat part de la vorera i la calçada, al costat Besòs. Només s’ha tallat el pas als vianants en el tram de vorera però el trànsit continua obert. Els Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins el lloc i han ajudat la propietària d’un vehicle a treure’l de la zona inundada.

Fuita d'aigua a Roc Boronat

La fuita ha estat amb projecció de material, és a dir, l’aigua ha expulsat sorra i pedres amb força cap a l’exterior. S’ha inundat part del carrer i l’equip responsable del clavegueram ha tret les reixes dels embornals per facilitar l’absorció de l’aigua. Això ha evitat que les afectacions arribessin més enllà del carrer de Pallars.

Els operaris han tallat l’aigua al carrer per poder buscar la canonada que ha rebentat. El procés de reposar-la dura unes hores. Mentrestant, els establiments propers funcionen sense aigua. És el cas del bar ‘La Mossegada’, que no ha pogut servir cafès pel tall del servei.