Una fuita d’aigua ha obligat a tallar aquest dijous el matí el carrer de Badajoz amb Pere IV. Ara, ja no en surt aigua i s’ha reobert la circulació. A la tarda, els operaris d’Aigües de Barcelona han treballant per tal de restablir el servei els 5 clients afectats. A dos quarts de sis de la tarda ha quedat arreglat i els operaris han continuat treballant per arreglar la vorera que ha quedat danyada per la fuita.

Aquest dijous al matí, una fuita d’aigua ha deixat empantanegada la cantonada del carrer de Badajoz amb el carrer de Pere IV i ha obligat a tallar el trànsit fins al carrer dels Almogàvers. La fuita ha estat aturada al cap de poc, però els operaris segueixen treballant a la zona per tal de restablir el servei els operaris afectats per la fuita. Al carrer continua tallat.


En un primer moment, els vehicles afectats per la inundació han estat retirats per la grua municipal. S’hi han desplaçat un vehicle de Bombers, una patrulla de la Guàrdia Urbana i una furgoneta d’Aigües de Barcelona.