Una fuita d’aigua ha inundat aquest dijous al migdia la vorera de l’avinguda Diagonal a l’altura del carrer de Los Castillejos. L’incident s’ha produït al punt on s’estan duent a terme les obres de connexió del tramvia i ha creat una gran riuada que ha negat la zona. L’aigua fins i tot s’ha escolat a l’interior d’alguns negocis, com la Sala Versus Glòries, que té bona part del vestíbul inundat.

Al lloc de l’escapament hi han intervingut els Bombers de Barcelona i també hi ha fet acte de presència la companyia subministradora. Segons l’Ajuntament, a primera hora de la tarda la fuga ha quedat controlada i ha començat la neteja dels carrers, comerços i locals afectats. A més, els tècnics de la companyia han verificat que les instal·lacions de gas i electricitat del subsòl funcionen correctament.

fuita d'aigua tramvia diagonal
Foto: @Pau7813

L’aigua ha rajat durant unes tres hores i també ha impedit la circulació de vianants i veïns. De fet, els bombers han hagut d’assistir gent gran que volia tornar a casa. El veïnat ha fet públic l’incident a través de Twitter de seguida que ha succeït. Un usuari ha captat el torrent d’aigua amb el telèfon mòbil: a les imatges es pot veure com surt amb força, així com trossos de l’asfalt arrencats.

La fuita d’aigua ha creat una riuada al carrer de Los Castillejos