El primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, ha explicat a Barcelona FM que l’Ajuntament està investigant la convocatòria a través de les xarxes d’una festa de l’anomenat Project X. Forn ha dit que s’està fent un seguiment per detectar si és una convocatòria real o bé un frau i ha recomanat no comprar entrades d’un esdeveniment “que no se celebrarà”.

Forn ha dit que l’Ajuntament té coneixement que es tracta d’una festa convocada per Internet amb previsió que hi acudeixin un nombre important de persones. “S’està investigant, perquè aquestes festes, en moltes ocasions, ni tan sols s’acaben celebrant”, ha dit Forn. El consistori assegura que, en les condicions en què es planteja, la festa no es pot fer: “Jo li diria a la gent que no es gasti els diners en una cosa que no se celebrarà”, ha dit.

El primer tinent d’alcalde ha assegurat que l’Ajuntament impedirà que la festa es faci i, pel que fa a les crítiques de l’oposició sobre la celebració d’aquesta festa, ha dit que “Si l’únic problema que té Barcelona és aquesta festa, és que anem molt bé”.