La finca del carrer de Martí 114, al barri de Gràcia, està sense llum des de dos quarts de deu del vespre d’aquest divendres. Endesa hi ha tallat el subministrament elèctric després que alguns veïns hagin alertat la companyia que els passava el corrent quan es dutxaven, obrien l’aixeta o manipulaven electrodomèstics.

Tant l’elèctrica com Finques Calvet, propietària de l’edifici, hi han enviat tècnics en diferents ocasions, però aquesta vegada s’ha detectat un nivell superior de tensió. Això suposa un risc real per a la salut que ha motivat el tall de subministrament. La solució, segons ENDESA, requereix que la propietat enviï un instal·lador a fer una inspecció a tots els pisos i que en revisi totes les instal·lacions elèctriques en un termini màxim de 15 dies. L’objectiu és detectar què causa la fuga de corrent elèctric i reparar-ho. Només llavors podran tornar a donar el corrent.

Una veïna denuncia assetjament immobiliari

La Carla Martínez, veïna de l’edifici que ha alertat de la fuga de corrent elèctric, assegura haver patit assetjament immobiliari per part de Finques Calvet, propietària de la finca. Afirma que li van dir “que era molt sensible” i que “si no li agradava que marxés de l’edifici”. En Lluís, també veí de la finca, afirma que sovint hi ha problemes de manteniment i que té la sensació “que la immobiliària no se n’ocupa”.

betevé va parlar divendres amb Darío Fontserè, administrador de Finques Calvet, que va assegurar que prendrien les mesures necessàries per solucionar el problema. També va afirmar que denunciaria la Carla Martínez, a qui considera responsable de les pintades que hi ha al rebedor de la finca.