Les ulleres de sol i els barrets al més pur estil hipster han omplert la plaça Major del Poble Espanyol. Conjuntats han creat looks d'allò més atrevits. "Es como sacar lo alternativo y moderno y por eso es imprescindible los complementos... serian un punto clave para esta fiesta." "Es una forma de ser un poco más atrevido y que la gente te mire, al fin y al cabo es lo que te gusta, que te miren." Més enllà dels addictes a la moda, el festival també aplega famílies que vénen a fer diumenge. En aquest espai, els més petits gaudeixen de la seva festa particular, ja sigui fent escalada, o saltant al llit elàstic. "Somos una generación que nos gusta la música electrónica pero que ya tenemos hijos y aquí podemos disfrutar de las dos cosas." "Ja ens hem cansat una miqueta dels plans de nit i jo crec que és un altre ambient el tema que hagi Sol." "Hi ha molts nens, gent de diferents edats, experiències. És molt divers." LOÏC LE JOLIFF, art director del Brunch Electronik "Tanto el Picnik como el Brunch es mezclar todo tipo de gente, las familias que no pueden salir más de discotecas o festivales porque ya tienen niños, y también todo este público joven." 5.000 persones han inaugurat la nova temporada del Brunch Electronik, que ja ha encetat la segona edició. Un costum, molt arrelat en països com els Estats Units i que des de fa un parell d'anys acull Barcelona. Un primer esmorzar en què no ha faltat l'ingredient indispensable: l'electrònica.

Aquest diumenge ha començat la segona temporada del festival Brunch Electronik, que enguany es fa al Poble Espanyol. Es tracta de l’edició primaveral del Piknic Electronik i es farà durant sis diumenges d’aquesta primavera. A la primera jornada s’ha arribat a l’aforament màxim del recinte: 5.000 persones.

Fa un parell d’anys que Barcelona acull festivals que combinen la música electrònica amb les activitats familiars. La idea és que coexisteixin persones de diferents edats i, de moment, està tenint molt bona acollida. Després de les primeres edicions del ja conegut Piknic Electronik, aquest diumenge ha arrencat la segona edició dels esmorzars amb música electrònica: el Brunch Electronik.

L’any passat es va inaugurar aquesta edició primaveral, que enguany es trasllada del pati del CCCB al Poble Espanyol. Avui se n’ha fet la primera festa i s’ha omplert al màxim l’aforament amb 5.000 persones. En concret, les festes del Brunch Electronik es distribuiran en sis diumenges de primavera, un cada dues setmanes.

Al recinte trobem un espai dedicat als infants, perquè tinguin la seva festa particular amb un rocòdrom, llits elàstics, zona de patinatge i una pista de bàdminton. A banda d’això, hi ha una pista de ball amb l’escenari on punxen diferents discjòqueis de l’electrònica.