Els Mossos d’Esquadra han multat 43 persones que participaven aquest dijous a la nit en una festa il·legal a un local d’oci nocturn del Front Marítim. Malgrat que el local estava tancat, diversos agents de paisà van observar com algunes persones entraven i sortien del local Latin Palace (ubicat al carrer de Ramon Trias Fargas). Quan la policia va accedir a l’interior del recinte, van descobrir que participaven en una festa il·legal amb música, alcohol, sense mascaretes ni distància de seguretat i incomplien les restriccions marcades per la covid.

Els Mossos, a més, van localitzar diverses bosses de droga en pols en algunes de les taules i han identificat cinc persones per tinença il·legal de substàncies. L’actuació està emmarcada dins el dispositiu ORIS, que controla el compliment de les restriccions marcades pel coronavirus.

Aquesta última setmana, la Guàrdia Urbana ha desallotjat 300 persones en dues festes il·legals a l’Eixample i Sants-Montjuïc. També a Sant Martí es va intervenir en un local il·legal que s’estava usant com a discoteca.