Quatre persones han resultat ferides lleus en l’explosió d’un bufador en el marc de les obres d’un edifici del número 17 del carrer de Calàbria, al barri de Sant Antoni. Totes han anat per si mateixes al CUAP del carrer de Manso, que es troba just davant. Segons fonts municipals, el bloc d’habitatges no ha quedat afectat per l’explosió. La intervenció dels Bombers de Barcelona ha obligat a fer canvis en els recorreguts de dues línies de bus: l’H16 i la 121.

Eduard Caimel, cap de guàrdia dels Bombers de Barcelona, ha explicat a betevé que “s’ha produït un accident laboral quan s’estaven fent unes obres de reforma d’un pis”. Caimel ha assenyalat que ha explotat el dipòsit d’un bufador de petites dimensions, però el treballador que l’estava manipulant s’ha pogut refugiar ràpidament quan ha vist que l’aparell no funcionava bé. L’explosió ha provocat un trencament de vidres a la façana i tres veïns que estaven al carrer han patit ferides lleus i també han estat atesos al CUAP.

Els Bombers han explicat que no s’han produït danys estructurals a l’edifici. Únicament s’ha vist afectat un envà, del qual s’ha fet un enderroc controlat. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat set dotacions de bombers.