bombers ferits incendi zona franca

Dos bombers de Barcelona van resultat ferits amb cremades la matinada de dilluns a dimarts mentre extingien un incendi en un pis de la Zona Franca, on una veïna també va ser atesa per inhalació de fum. El foc va originar-se en un immoble del número 42 del carrer de l’Alumini, al barri de la Marina de Port. El succés l’ha avançat ‘La Vanguardia’, que explica que els dos operaris van patir cremades de primer i segon graus al cos mentre rescataven els inquilins i tres gates. Els veïns i un dels animals han sobreviscut a les flames i el fum.

Segons aquest mitjà, el foc va originar-se pels volts de la 1 h. Una dona va refugiar-se al balcó del quart pis i va amenaçar de saltar. Minuts més tard va ser rescatada amb una escala pels operaris i després van entrar a l’immoble tot pensant que hi havia més persones a dins. “Les nenes!”, cridava la inquilina, segons aquesta informació. Va ser després quan els bombers van veure que la inquilina cridava per les seves gates, dues de les quals finalment van morir.

L’incendi provoca danys al casc i la jaqueta dels bombers

A causa de l’actuació dels bombers, el casc i la jaqueta no van aguantar el foc i van patir danys. El col·lectiu Bombers per la República ha fet una publicació a les xarxes socials per desitjar-los una ràpida recuperació.