Almenys dos aficionats de l’Olympique de Lió han resultat ferits aquest dimecres, a les 15 h, als entorns del Camp Nou després d’una baralla amb aficionats radicals del Barça. En concret, l’agressió s’ha produït a l’avinguda de Madrid, a tocar de la Gran Via de Carles III, segons han confirmat a betevé el SEM i alguns testimonis de l’agressió.

Els dos aficionats lionesos han patit ferides lleus segons el servei d’emergències, encara que els testimonis han explicat que l’agressió ha estat molt violenta. En aquest sentit, betevé ha pogut saber que els ultres del Barça han llançat ampolles de vidre als aficionats francesos. Per això, un dels dos ferits ha hagut de ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital Sagrat Cor; l’altre ha rebut l’alta “in situ”.

Matí d’alta tensió a Sants

Aquesta agressió s’ha produït després d’un matí d’alta tensió, en especial al districte de Sants-Montjuïc. Els aficionats radicals de l’Olympique de Lió —els coneguts com a Bad Gones— han passat el matí a la plaça de l’Olivereta i, més tard, s’han desplaçat a la plaça d’Artós (a Sarrià), des d’on sortiran cap al Camp Nou. Els Mossos d’Esquadra han desplegat un fort dispositiu i han fet identificacions a membres dels Boixos Nois, també a Sants.